Anlæg

Hærvejens Anlægsservice ApS har mange års erfaring inden for anlægsgartneri. Fra små opgaver og vedligeholdelse i private haver til store parkprojekter og haveanlæg, der udfordrer selv de mest trænede havearkitekter og anlægsgartnere.

Pleje og anlæg af haver er ikke bare et spørgsmål om en plæne og et par buske hist og pist. Haven skal fungere som et behageligt uderum, hvor familien føler sig hjemme, føler glæde og nyder naturen.​

Hærvejens Anlægsservice ApS hjælper jer med at skabe de behagelige rum. Fra skitsetegningen til den løbende vedligeholdelse, så I undgår den dårlige samvittighed, der kommer, når I ikke har tiden til at passe haven ordentligt.​

Læs mere om vores arbejde her på siden

Belægning

Hærvejens anlægsservice har mange års erfaring, med belægning i Bække nær Kolding og Vejen.

Med den rette belægning kan der skabes flotte udendørsmiljøer med mange muligheder. Mangler du et sted at kunne opholde dig om sommeren, vil en terrasse være en oplagt mulighed. Flere og flere ønsker ikke længere en have med stort græsareal, men vil hellere have flisebelægning på størstedelen af grunden.

Der er mange muligheder med belægning, eks. flisebelægning og stenbelægning, hvor kun fantasien sætter grænser.

Belægning til privat og erhverv

Vi kan tilbyde alt fra belægning af indkørsel og terrasse til stier og andre udendørsarealer. Få et flot udendørsmiljø, der matcher huset, og skab samtidig et bedre helhedsindtryk af ejendommen. Vi har mange ideer til smukke og funktionelle udendørsmiljøer men kan også lave det efter jeres skræddersyede ønsker.

Hærvejens anlægsservice kan også varetage større opgaver til erhverv og det offentlige. Her kan belægning omfatte alt fra parkeringspladser til større udendørsarealer med flisebelægning.

Flisebelægning og stenbelægning

  • Herregårdssten
  • Bondesten
  • Fliser
  • Holmegaardsten
  • Natursten & granit
  • Slotssten
  • Brosten
  • Og mange flere..


Vi skræddersyer en løsning til dig

Har I et særligt ønske til valget af materialer til jeres belægning, er I velkomne til at kontakte os. Sammen finder vi frem til en løsning, der opfylder jeres ønsker og krav. Ring til os på tlf. 75 38 95 56 eller send en mail på h-anlaeg@pc.dk.

Støttemure

Der er mange muligheder med støttemure i beton, granit og andre materialer, da de kan bruges til forskellige funktioner.

Med en støttemur kan man lave opdelinger af udendørsarealer på en måde, der ikke kun er funktionel men også ser flot ud. Det kan både være i haven, men også på større udendørsarealer med niveauforskelle, stier, trapper eller andre områder, hvor terrænet kan inddeles med støttemure.

Støttemure i beton til opdeling af haven

I haven kan det være rart at få indrammet de forskellige arealer, så der kommer en flot og naturlig inddeling. Der kan laves en halv støttemur rundt om terrassen, som evt. har plads til blomster eller sten for oven, for at det også bliver et smukt element i haven.

Her kan stilen føres videre til andre bede i haven med samme sten i støttemuren omkring dem.

Opdeling af terrænforskelle med støttemure i træ

På større udendørsarealer er det ideelt med støttemure i beton, træ eller granit, især hvis der er niveauforskel, stier og trapper. Her kan der laves bede med blomster i støttemurene, eller det kan være en afgræsning til et større bed eller græsareal.

Dette giver mulighed for at udsmykke et område med buske, planter og blomster på en kontrolleret og afgrænset måde.

Kontakt os for støttemure i dag

Hos Hærvejens Anlægsservice ApS hører vi gerne fra jer, hvis I ønsker at vide mere om støttemure i beton eller andre materialer. Vi ser gerne på jeres have eller grønne område og kommer med forslag til den flotteste og mest brugbare løsning med støttemure.

Ring eller skriv til vores anlægsgartner i Bække nær Kolding og Vejen, på tlf. 75 38 95 56 eller mail h-anlaeg@pc.dk

Såning af græs

Vi tilbyder levering af tæt og robust rullegræs, som er et godt alternativ til den traditionelle såning af græs.

Rullegræsset leveres uden ukrudt og er af god kvalitet. Det er klar til at blive rullet ud, så du hurtigt kan få flotte græsplæner og haveanlæg.

Det er en god idé, at undgå voldsom belastning af færdiggræsset lige efter udlægning for at give rullegræsset de bedste forudsætninger for at slå rødder.

Færdiggræsset kan lægges næsten hele året!

Traditionel såning af græs

Hvis man skal så græs på den traditionelle måde, fås det bedste resultat i sensommeren, mens jorden er varm. Man kan allerede bruge græsset efter et par måneder.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge af græs, er du meget velkommen til at kontakte Hærvejens Anlægsservice ApS – din specialist i rullegræs.

I er altid velkomne til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i Kolding, Vejen og omegn. Ring eller skriv til din anlægsgartner allerede i dag, på tlf. 75 38 95 56 eller h-anlaeg@pc.dk.

Beskæring

Tekst på vej…