Beplantning

Giv haven nyt liv med flotte træer, frodige planter og en flot grøn græsplæne.

Hærvejens Anlægsservice ApS kan gøre jeres have til et paradis med den smukkeste beplantning. Vi opfylder jeres ønsker og krav til drømmehaven og kommer gerne med tips og gode råd for at skabe resultater ud over forventningerne.

Vi klarer alt inden for beplantning

  • Beplantning og beskæring af træer, buske og hække
  • Bekæmpelse af ukrudt
  • Gødning og vedligeholdelse af bede
  • Vanding og vedligeholdelse af græsplæner
  • Beplantning af blomster og planter

Hvorfor vælge en professionel anlægsgartner?

Når haven skal ordnes, vil man som oftest gerne klare det meste selv. Når det handler om et større projekt, hvor der skal træffes valg af beplantning, sammensætning og selve udførelsen, kan det dog være en fordel at få en anlægsgartner til at se på projektet.​

For at få det bedste ud af haven i mange år frem, er det vigtigt at se på, hvordan planterne udvikler sig, og ikke kun hvordan det ser ud de første par år. Det er også vigtigt at vurdere placeringen af beplantningen i forhold til sol, skygge og underlag.

Hærvejens Anlægsservice ApS kan med mange års erfaring inden for beplantning i Bække og området nær Kolding & Vejen rådgive om alt dette og udføre arbejdet i højeste kvalitet.

Vil i vide mere om beplantning?

I er altid velkomne til at ringe eller skrive til os på tlf. 75 38 95 56 eller mail h-anlaeg@pc.dk, hvis I har spørgsmål eller ønsker at tale om jeres nye drømmehave.

Læs mere om vores arbejde her på siden

Allé-træer

Hærvejens Anlægsservice ApS tilbyder sikker og professionel træfældning af store som små træer og buske.

Vi har professionelt specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som fx hælder ind over hus eller udover el-ledninger.

Ved træfældning tager vi hensyn til buske, træer, belægninger og omgivelserne omkring træet.

Hos Hærvejens Anlægsservice ApS bruger vi moderne klatreteknikker eller lift, afhængig af pladsen til rådighed og sikkerheden.

Efter træfældning kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller formidle kontakt til bortskaffelse af træ og buske.

Du er velkommen til at maile os et billede af dit træ og få et uforpligtende tilbud på træfældning.

Hækkeklipning i Kolding, Vejen og omegn

Som professionelle anlægsgartnere tilbyder hækkeklipning af både private og firmaers grønne områder og udearealer i Kolding, Vejen og omegn. Vores hold af kompetente anlægsgartnere står klar til at løse enhver opgave indenfor hækkeklipning.

Uanset om der er tale om klipning og beskæring af bøgehækken, eller hækkeklipning af den populære ligusterhæk. Hærvejens Anlægsservice udfører altid en hurtig og effektiv service

Vi kommer altid udrustet med det rette udstyr til opgaven. Vores hækkeklippere er udstyret med teleskopstænger, der kan nå høje hække og buske fra jorden.

Udover hækkeklipning, udfører vi desuden en bred vifte af anlægsarbejde for kunder i Kolding Kolding, Vejen og omegn

Vi tilbyder blandt andet:

  • Beklægning
  • Såning af græs
  • Beskæring af trærer
  • Støttemure

Få et gratis tilbud på hækkeklipning

Udfyld vores kontaktformular og bestil et besøg fra din anlægsgartner hos Hærvejens Anlægsservice ApS. Vi giver dig et godt tilbud på hækkeklipning og vedligeholdelse af andelsboligforeningens fællesareal og store grønne udearealer.