Hærvejens Anlægsservice
v/Lars Christensen - Asbogårdvej 3, 6622 Bække - TLF. 75 38 95 56 Mob. 61 75 10 56

Støttemure I Beton, Træ, Granit & Kampesten

Der er mange muligheder med støttemure i beton, granit og andre materialer, da de kan bruges til forskellige funktioner.

Med en støttemur kan man lave opdelinger af udendørsarealer på en måde, der ikke kun er funktionel men også ser flot ud. Det kan både være i haven, men også på større udendørsarealer med niveauforskelle, stier, trapper eller andre områder, hvor terrænet kan inddeles med støttemure.

Støttemure i beton til opdeling af haven

I haven kan det være rart at få indrammet de forskellige arealer, så der kommer en flot og naturlig inddeling. Der kan laves en halv støttemur rundt om terrassen, som evt. har plads til blomster eller sten for oven, for at det også bliver et smukt element i haven.

Her kan stilen føres videre til andre bede i haven med samme sten i støttemuren omkring dem.

Opdeling af terrænforskelle med støttemure i træ

På større udendørsarealer er det ideelt med støttemure i beton, træ eller granit, især hvis der er niveauforskel, stier og trapper. Her kan der laves bede med blomster i støttemurene, eller det kan være en afgræsning til et større bed eller græsareal.

Dette giver mulighed for at udsmykke et område med buske, planter og blomster på en kontrolleret og afgrænset måde.

Kontakt os for støttemure i dag

Hos Hærvejens Anlægsservice ApS hører vi gerne fra jer, hvis I ønsker at vide mere om støttemure i beton eller andre materialer. Vi ser gerne på jeres have eller grønne område og kommer med forslag til den flotteste og mest brugbare løsning med støttemure.

Ring eller skriv til vores anlægsgartner i Bække nær Kolding og Vejen, på tlf. 75 38 95 56 eller mail h-anlaeg@pc.dk