Vand i haven

Hærvejens Anlægsservice ApS tilbyder en serviceaftale om fast vedligeholdelse og pleje. Det er løsningen til jer, der bare ønsker at nyde havens glæder med duften, freden og fuglesangen, men ikke har tiden til havearbejdet.

Med en fast aftale sikrer I jer, at haven og anlægget altid fremstår smuk og indbydende. Aftalen kan f.eks. indeholde græsslåning, beskæring, kultivering, gødskning, snerydning, fjernelse af løvfaldet eller andre opgaver, der skal løses i årets løb.

Står I med en enkelt opgave, løser vi den effektivt og flot efter en fast timepris. Vi løser opgaver i villahaver, på sommerhusgrunde, i boligforeninger og i parker og firmahaver. Kort sagt tager vi os godt af alle grønne områder.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud.

Læs mere om vores arbejde her på siden

Spejlbassin

Vi tilbyder bekæmpelse af uønsket plantevækst mellem fliser på gangstier, fortove, fællesarealer og grønne arealer.

Ukrudt findes på parkeringspladser, fortove, torve, stier og andre udendørsarealer med faste belægninger. Med tiden kan det gøre belægninger usikre at færdes på og ødelægge dem, da ukrudt i fugerne presser fliser og belægningssten fra hinanden.

Over tid trænger vand ned i bærelaget, hvorved man risikerer sætninger og opfrysninger. Ukrudt kan desuden også forhindre regnvand i at løbe hen til kloakken, hvorved der kan skabes vandpytter.

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Vi sprøjter med og uden herbicider. Forskellen er kort sagt prisen og den miljømæssige omkostning. Da den pesticidefri behandling af ukrudt typisk foretages op til 10 gange årligt, vil der i løbet af året være mindre ukrudt på belægningerne.

Den pesticidefri behandling er derfor dyrere end behandlingen med herbicider, der kun kræver sprøjtning 1-2 gange årligt.

Kontakt Hærvejens Anlægsservice ApS og få yderligere information om sprøjtning og bekæmpelse af uønsket plantevækst.