Vedligeholdelse

Hærvejens Anlægsservice ApS har i mange år løst opgaver for private husejere og boligforeninger, for offentlige institutioner og for virksomheder.

Vi leverer en professionel og effektiv pasning og pleje af alle former for grønne arealer til konkurrencedygtige priser.

Fra græsslåning, pasning af bede og beskæring af buske og træer til fejning og snerydning af flisebelægninger og pleje af planter på indendørsarealer.

Vi tilbyder både en fast serviceaftale og er også klar til rykke hurtigt ud til enkeltstående opgaver. Kontakt os for et tilbud – vi klarer både det svære, det grove og det fine.

Vi udfører alle former for vedligeholdelse:

  • Græsklipning
  • Kantstikning
  • Fjerne mos i plæner
  • Rengøring af beplantning og bede
  • klipning af hæk
  • Beskæring af træer og buske
  • Gødskning
  • Brænding af ukrudt
  • Sprøjtning
  • Bortkørsel af haveaffald

Læs mere om vores arbejde her på siden

Privat

Gør en del af haven til en nyttehave, hvor du i årets løb kan nyde godt af frugt og grønt og urter.

Hærvejens Anlægsservice ApS tilbyder en professionel rådgivning om både anlæggelse og dyrkningen, der tager hensyn til, hvor meget tid du kan bruge på haven.

Ønsker du et udbytte fra din have, men har du ikke tiden til at pleje en køkkenhave, kan løsningen være frugttræer og buske med bær. Er pladsen knap kan et lille højbed til grøntsager og potter til urter give et fint udbytte og en hyggelig have.

Kontakt os for en samtale om mulighederne i din have.

Erhverv

Lad dine kunder blive mødt af et smukt og velplejet grønt indgangsparti og lad dine medarbejdere nyde godt af en gårdhave og smukke beplantninger.

Hærvejens Anlægsservice ApS har specialiseret sig i grønne løsninger til arbejdspladser. Fra parkeringspladsen til frokoststuen tilbyder vi ideer til udformningen og aftaler om fast vedligeholdelse.

Skal der anlægges stier på udendørsarealerne, har vi et bredt udvalg af sten, fliser og grus. Og når stierne i årets løb skal holdes fri af blade, sne og affald, står vi også gerne for opgaven.

Vi er med andre ord en alsidig gartnervirksomhed, der leverer løsninger til en fordelagtig pris.

Vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg for at se på muligheder og opgaver. Ring til os og få en aftale.

Boligforening

Hærvejens Anlægsservice ApS leverer grøn service til aflukkede gårde og altaner i boligforeninger.

Vores service dækker alle former for arbejde. Fra planlægning og udformning af bede og grønne arealer til efterfølgende pasning og vedligeholdelse af gårdanlægget.

Ønsker I planter på trappeopgange og andre indendørs arealer, tager vi os med glæde af både levering og plejning af planterne.

Kontakt os med jeres ønsker. Vi tilbyder et gratis konsulentbesøg, hvor vi sammen ser på mulighederne.